

Η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech ανακοίνωσε ότι στόχος της είναι η παραγωγή δύο δισεκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου που ανέπτυξε σε συνεργασία με την αμερικανική Pfizer εντός του 2021.
«Θεωρούμε πλέον ότι μπορούμε δυνητικά να παραδώσουμε περί τις 2 δισεκατομμύρια δόσεις συνολικά μέχρι το τέλος του 2021, με βάση το νέο πρωτόκολλο που προβλέπει 6 δόσεις ανά φυαλίδιο», ανακοίνωσε η BioNTech.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ο Μακρόν ζητεί άμεσες διαπραγματεύσεις Ρωσίας και Ουκρανίας – Προειδοποιεί για επιπλέον κυρώσεις τη Ρωσία
Τη διεξαγωγή άμεσων διαπραγματεύσεων μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας ζητεί ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν,.
Ο πρίγκιπας Χάρι χάθηκε στο Λονδίνο και «χτύπησε»… λάθος πόρτες – Οι κάτοικοι έμειναν άναυδοι
Τουλάχιστον τρεις φορές ο πρίγκιπας Χάρι «χτύπησε» λάθος πόρτες σε σπίτια, περιπλανώμενος στο Φούλαμ. Σε μια.
Κίνα – ΗΠΑ: Διεξάγουν συνομιλίες με στόχο να αποκλιμακωθεί ο εμπορικός πόλεμος
Ο υπουργός Οικονομικών από τη μία πλευρά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από την άλλη:.
Ρωσία: Ο Φίτσο «έσπασε τη γραμμή» της Ε.Ε. και έσφιξε το χέρι του Πούτιν στη Μόσχα – Έντονες αντιδράσεις στις Βρυξέλλες
Ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο συναντήθηκε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα την Παρασκευή, προκαλώντας νέο κύμα αντιδράσεων.