Αυτός είναι ο 35χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 46χρονης τρανς στον Αγιο Παντελεήμονα

Αυτός είναι ο 35χρονος από το Μπανγκλαντές που συνελήφθη για τη δολοφονία της 46χρονης Αννας. Το βιντεοληπτικό υλικό που εξασφάλισαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και τα αποτυπώματα και το DNA που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της 46χρονης οδήγησαν στη σχεδόν άμεση ταυτοποίηση του 35χρονου αλλοδαπού, όπως είχε γράψει το real.gr.

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η ανθρωποκτονία 46χρονης τρανς από την Κούβα, που είχε γίνει στις 10/7 σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το θύμα εντοπίστηκε, στις 10/7, νεκρό στο διαμέρισμα όπου διέμενε, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στα άνω άκρα. Παράλληλα, το διαμέρισμα παρουσίαζε εικόνα εκτεταμένης έρευνας, προηγηθείσας πάλης, ενώ παρατηρήθηκε πλήθος κηλίδων αίματος.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, ακολούθησε συνδυαστική παρατήρηση και αντιπαραβολή πληροφοριακών και τεχνικών στοιχείων, τα οποία συνέλεξε ειδική επιχειρησιακή ομάδα από τον τόπο του εγκλήματος και την ευρύτερη περιοχή.

Από την αξιολόγηση των στοιχείων καθώς και από την περαιτέρω ανάλυση προανακριτικών και εγκληματολογικών δεδομένων, που προέκυψαν με τη συνδρομή του Τμήματος Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 35χρονου στην υπόθεση.

Στην συνέχεια ακολούθησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 35χρονος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον στοιχεία που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος.

Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα