

Τον φόβο και τον τρόμο στην περιοχή του Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης είχε σκορπίσει ένας νεαρός, καθώς είχε ληστέψει πεζούς αλλά και καφετέριες. Αυτό είναι το άτομο που δέχτηκε τα πυρά από πιστόλι στην πλατεία Χημείου, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο το βράδυ της Δευτέρας. Πρόκειται για έναν 23χρονο Γεωργιανό, γνωστό στις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με το MEGA, πριν από τέσσερα χρόνια είχε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί στις φυλακές. Στις αρχές του 2018 οι άνδρες του τμήματος του Λευκού Πύργου κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια και βγήκε στα 3,5.
Στα 19 του χρόνια ο Γεωργιανός πραγματοποιούσε κλοπές σε βάρος απλών πολιτών και καταστηματαρχών με την απειλή μαχαιριού. Παράλληλα, είχε κατηγορηθεί και για υποθέσεις ναρκωτικών.
Σχετικά Νέα
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/5) η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που.
Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του.
Αυτοκίνητο: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος σας έναντι φυσικών καταστροφών
Διευκρινίσεις για τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης του αυτοκινήτου έναντι φυσικών καταστροφών από τον.
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.