

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του νησιού, όπου τον περίμενε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Σταύρος Τραυλός.
Ο κ. Χαρδαλιάς μαζί με τον κ. Τραυλό πέταξε πάνω από πληγείσες περιοχές όπως η Σάμη και η Παλλικη. Στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς.
Σε τροχιά προς Κρήτη ο Ιανός – 2 νεκροί, αγνοούμενοι και τεράστιες καταστροφές
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύσκεψη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς (Αργοστόλι) με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, Σταύρου Τραυλού, καθώς και των Δημάρχων, Θεόφιλου Μιχαλάτου, Γεώργιου Κατσίβελη και Γεράσιμου Μονιά.
Εν τω μεταξύ, πριν λίγη ώρα έφθασε στην Κεφαλονιά σημαντική βοήθεια. Αναλυτικότερα στο νησί βρίσκονται τρία μεγάλα πυροσβεστικά οχήματα και τρία πιο μικρά με πυροσβέστες, εργοδηγοί της ΔΕΔΔΗΕ, μια νταλίκα με κορμούς για τους πυλώνες ηλεκτροδότησης που έχουν διαλυθεί.
Ακόμα δύο μεγάλα φορτηγά της ΔΕΗ αλλά και αυτοκίνητα του ΟΤΕ, ώστε να αποκαταστήσουν όλες τις βλάβες στο σύστημα ηλεκτροδότησης και τηλεπικοινωνιών του νησιού.
Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιθάκης με συμμετοχή του Δημάρχου, Διονύση Στανίτσα. Στη συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα μεταβεί στη Ζάκυνθο, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, με συμμετοχή του Δημάρχου, Νικήτα Αρετάκη.
Σχετικά Νέα
Συλλυπητήρια Κ. Μητσοτάκη για το θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
“Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι.
ΣΥΡΙΖΑ: Η επέτειος της 21ης Απριλίου αποτελεί υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης
«Η θλιβερή επέτειος της 21η Απριλίου αποτελεί πάντα υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης και υπεράσπισης.
ΚΚΕ: Οι πρωταγωνιστές της δικτατορίας των συνταγματαρχών ήταν πρόσωπα που υπηρέτησαν τους μηχανισμούς του αστικού κράτους
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τη “μαύρη” επέτειο από την επιβολή της δικτατορίας.
Ν. Ανδρουλάκης για την 21η Απριλίου: Η συλλογική μνήμη άγρυπνος φρουρός των δημοκρατικών θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
«Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω,.