

Αδιευκρίνιστα παραμένουν, μέχρι στιγμής, τα αίτια της πτώσης ΙΧ οχήματος με δύο επιβαίνοντες, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή της Ακτής Βασιλειάδη, στην πύλη Ε1 στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά.
Άμεσα μετέβησαν στην περιοχή στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος οδηγός και η 18χρονη συνοδηγός του είχαν εξέλθει από το όχημα που βυθίστηκε.
Ο 22χρονος που είχε τραυματιστεί στο αριστερό του χέρι, αλλά και η 18χρονη, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο».
Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ το ΙΧ αυτοκίνητο αναμένεται να ανελκυθεί από γερανοφόρο όχημα.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.