

Ολοκληρώθηκε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, μετά τα συνθήματα που ακούστηκαν από σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2025.
Οι ποινές φαίνεται να είναι απόλυτα ισορροπημένες, ενώ, δεν έγινε καμία αποπομπή από τη ΣΜΥΝ. Το υπουργείο Άμυνας επανέλαβε ότι το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο, υπενθυμίζοντας πως αμέσως διατάχθηκε έρευνα και «θα προχωρήσουμε στις κατάλληλες ενέργειες».
Τελικά, αποφασίστηκε ποινή φυλάκισης 20 ημερών για τους Διμοιρίτες και πολύ χαμηλότερες ποινές για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με πληροφορίες.
Επιπλέον, τοποθετήθηκε Αρχιπλοίαρχος στην κενή έως τώρα θέση του Διοικητή.
Ανήμερα της εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου, οι σπουδαστές της ΣΜΥΝ, την ώρα που παρήλαυναν στο κέντρο της Αθήνας, φώναξαν συγκεκριμένα: «Η Κύπρος είναι ελληνική» κι αμέσως μετά ένα χυδαίο σύνθημα κατά της Τουρκίας.
Σχετικά Νέα
Τραυματισμός 15χρονου από φωτοβολίδα στο λιμάνι της Καλύμνου
Στα δάχτυλα του δεξιού χεριού του τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ένας 15χρονος ημεδαπός εντός.
Συνάντηση του προέδρου της Συρίας με ένα μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του αμερικανικού Κογκρέσου
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας Άχμεντ αλ Σάρα συναντήθηκε στη Δαμασκό με ένα μέλος.
Γιορτινό τραπέζι: Τα απαραίτητα αγοράζει ο κόσμος από τη Βαρβάκειο και το Καπάνι – Μικρή πτώση στις τιμές σήμερα
Την τελευταία στιγμή περιμένουν πολλοί καταναλωτές για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το αυριανό πασχαλινό.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, καθώς Ι.Χ.