Αυστραλία: Απήγαγαν 14χρονo κορίτσι – Την βίαζαν και την έκαιγαν με φλόγιστρο

Ένα 14χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα απαγωγής και βίωσε φρικτές στιγμές για περίπου έναν μήνα. Το παιδί βιάστηκε και βασανίστηκε με φλόγιστρο, ενώ του έκαναν και ενέσεις ηρωϊνης. .

Το 14χρονο κοριτσάκι, φέρεται να γνώρισε να γνώρισε την 24χρονη Elham Naaman σε ένα πάρτι στο βορειοδυτικό Σίδνεϊ, όπου και έγιναν φίλες στα social media. Οι δύο κοπέλες, όπως αναφέρουν οι Αρχές, αποφάσισαν να συναντηθούν ξανά στις 5 Ιουνίου του 2021 σε ένα ξενοδοχείο.

Η 14χρονη  λίγες στιγμές μετά την επιβίβασή του στο αυτοκίνητο που θα το πήγαινε στο ξενοδοχείο, φέρεται να βιάστηκε από έναν άγνωστο άντρα που καθόταν στο όχημα. Οι φρικτές επιθέσεις συνεχίστηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο την οδήγησαν. Το παιδί κρατήθηκε όμηρος στο ξενοδοχείο, και σε άλλες τοποθεσίες για όλο τον επόμενο μήνα έως τις 6 Ιουλίου.

Το παιδί αυτόν τον έναν μήνα, σύμφωνα με την αστυνομία, βιάστηκε, κακοποιήθηκε βάναυσα και υποχρεωτική χρήση ναρκωτικών και εκφοβισμό. Σύμφωνα με την αστυνομία της έκαναν ενέσεις με ηρωίνη παρά τη θέλησή της ενώ την έκαψαν με ένα φλόγιστρο.

Η 24χρονη Elham Naaman συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στο βορειοδυτικό Σίδνεϊ ενώ η αστυνομία αναμένεται να θέσει άλλα 3 άτομα υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα