

Αύριο, στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, με τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Τσάμπα Κορόσι.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Μηταράκης θα παρουσιάσει τη μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα και θα ενημερώσει για την τουρκική προκλητικότητα.
Επίσης, την ίδια ημέρα ο υπουργός Μετανάστευσης θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο.
Τέλος, την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου, θα παραστεί στη δοξολογία στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.