

Καλοκαίρι θυμίζει αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον υδράργυρο να επιμένει ακόμα σε θερμοκρασίες καλοκαιριού.
Η ζέστη σε συνδυασμό με την αφρικανική σκόνη έσπρωξαν τους Αθηναίους προς τις παραλίες για μια ανάσα δροσιάς.
Ο Φλοίσβος, ο Αλιμος, το Καλαμάκι, η Βουλιαγμένη είδαν ξανά τον κόσμο να γεμίζει τις παραλίες σε μια Κυριακή που θύμιζε πολύ έντονα καλοκαίρι.
Στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 35 με 37 βαθμούς, στα βόρεια ηπειρωτικά, τα νησιά του Ιονίου και του βορείου Αιγαίου και τις Κυκλάδες τους 29 με 33 και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.
Σχετικά Νέα
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.
Θεσσαλονίκη: Άδειο το κέντρο της πόλης- Κλειστά τα καταστήματα
Μία εικόνα άδειας πόλης παρουσιάζει και σήμερα, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το κέντρο της.