

Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη Δευτέρα πιθανότατα θα αποφασίσουν να παρατείνουν τις υφιστάμενες κυρώσεις τους κατά της Ρωσίας, δήλωσε η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Εσθονή Κάγια Κάλας.
“Περιμένω μια απόφαση για την ανανέωση των κυρώσεων που έχουμε επιβάλει”, δήλωσε η αντιπρόεδρος της Κομισιόν πριν από μια συνάντηση με τους υπουργούς Εξωτερικών των 27 χωρών-μελών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Νωρίτερα αυτό τον μήνα, η Ουγγαρία είχε δηλώσει ότι δεν είχε αποφασίσει ακόμη εάν θα υποστηρίξει την ανατροπή των κυρώσεων που αναμένεται στα τέλη Ιανουαρίου.
Σχετικά Νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 9 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Χριστοφόρου μάρτυρος, Προφήτου Ησαΐα, Άγιος Νικόλαος ο νέος ο εν Βουνένοις. Τα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (09/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Η Ισημερινή Γουινέα συζητά με τις ΗΠΑ την υποδοχή μεταναστών υπό απέλαση
Ο αντιπρόεδρος της Ισημερινής Γουινέας, ο Τεοντόρο Νγκέμα Ομπιάνγκ, επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι.
Ουκρανία: «Φάρσα» η κατάπαυση του πυρός 72 ωρών που ζήτησε ο Πούτιν – Πάνω από 700 ρωσικές επιθέσεις
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις παραβίασαν την τριήμερη κατάπαυση του πυρός που ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.