

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται ένας άνδρας ηλικίας 49 ετών μετά από εργατικό ατύχημα.
Το συμβάν έλαβε χώρα σε εργοστάσιο έξω από την πόλη της Λάρισας τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Συνάδελφοί του, σύμφωνα με το onlarissa.gr που αντιλήφθηκαν το συμβάν κάλεσαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει για ιατρική βοήθεια.
Ο άντρας φέρει τραυματισμό στο κεφάλι από αντικείμενο και είναι αυτή την ώρα διασωληνωμένος. Το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου προβαίνει στις απαιτούμενες εξετάσεις, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στις επόμενες ώρες.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες της Eθνικιστικής Νεολαίας – Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος
Στη φυλακή οδηγείται και δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας, η οποία.
ΕΛΑΣ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Νομική – 7 προσαγωγές
Πρωινές ώρες σήμερα προσήχθησαν 7 άτομα τα οποία ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης.
Χαλκιδική: Σφοδρή χαλαζόπτωση κατέστρεψε καλλιέργειες ελιάς
«Άσπρισαν» χθες το απόγευμα από την έντονη χαλαζόπτωση πολλές ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής, με τους ελαιοπαραγωγούς να.
Χανιά: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων – Βρέθηκαν με πλαστά χαρτονομίσματα 80.000 ευρώ
Σε μια μεγάλη αποκάλυψη κυκλώματος που εμπορευόταν ανθρώπους και διακινούσαν παράλληλα εκατοντάδες πλαστά χαρτονομίσματα,.