Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Παπάγου και Λεωφόρο Ηρακλείου και το βράδυ της Τετάρτης

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην είσοδο προς Παπάγου και Λεωφόρο Ηρακλείου ταπό τις 10 το βράδυ της Τετάρτης (10/04) έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης (11/04).

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Αττική Οδός θα είναι κλειστή η είσοδος Παπάγου (Κόμβος Υ2 Περιφερειακής Υμηττού), κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα και η είσοδος από την Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9), κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Ειδικότερα λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης:

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 10/04 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 11/04 η είσοδος Παπάγου (Κόμβος Υ2 Περιφερειακής Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Κόμβο Κατεχάκη (Κόμβος Υ1 Περιφερειακής Υμηττού) ή από τον Κόμβο Δημοκρίτου (Κόμβος Υ3 Περιφερειακής Υμηττού).
Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 10/04 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 11/04 η είσοδος από τον Κόμβο της Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9), στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Κόμβο Αθηνών –Λαμίας (Κόμβος 8) ή από τον Κόμβο της Λ. Κύμης (Κόμβος 10).
H Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα