

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης θα τεθούν σε ισχύ από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης (25/06/2024) έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης (26/06/2024), όπως ανακοίνωσε η Αττική Οδός.
Πιο συγκεκριμένα, κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Δουκίσσης Πλακεντίας (Kόμβος 13) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να συνεχίσουν την πορεία τους στο ρεύμα προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην έξοδο Κηφισίας (Kόμβος 11), όπου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) για να κινηθούν στο ρεύμα προς αεροδρόμιο και στη συνέχεια, θα κατευθυνθούν στην έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας μέσω της Περιφερειακής Υμηττού.
Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από Μάνδρα (Κόμβος 1) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο-Μαρκόπουλο.
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.