Αθηνών-Κορίνθου: Και οι τρεις λωρίδες σε χρήση στο ρεύμα εισόδου για την επιστροφή των ετεροδημοτών

Σε διακοπή της αμφιδρόμησης που γινόταν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς την Αθήνα λόγω της κατεδάφισης γέφυρας στον Ισθμό Κορίνθου προχώρησε η τροχαία λόγω της αυξημένης κίνησης που αναμένεται από την επιστροφή των ετεροδημοτών.

Παράλληλα εξακολουθεί να ισχύει η εκτροπή κυκλοφορίας στον κόμβο Λουτρακίου στο καθοδικό ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς και η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων από τα διόδια Ελευσίνας έως το κόμβο Μορέα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έως τις 5 το πρωί της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι η Τροχαία, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στο σημείο όπου την Παρασκευή το βράδυ ανετράπη και έπιασε φωτιά ένα βυτιοφόρο όχημα, είχε προχωρήσει σε αμφιδρόμηση του ρεύματος προς Αθήνα για ένα χιλιόμετρο και συγκεκριμένα από το 75,2ο έως και το 76,2ο χιλιόμετρο.

Πλέον όμως καθώς είναι σε εξέλιξη η επιστροφή των ετεροδημοτών, που είχαν πάει να ψηφίσουν, και γενικότερα όσων είχαν φύγει προς την περιφέρεια για το Σαββατοκύριακο προχώρησε σε άρση της αμφιδρόμησης και ως εκ τούτου και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίες χρησιμοποιούνται κανονικά μόνο για την άνοδο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα