Αθήνα: Ποιοι δρόμοι άνοιξαν μετά το συλλαλητήριο – Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων

Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου των αγροτών. Παράλληλα, εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στην οδό Όθωνος.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση κυκλοφορίας μάλιστα θα ισχύει μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (21/02), οπότε και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, ανάλογα με την εξέλιξη των αγροτικών κινητοποιήσεων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την Τετάρτη στις 11 το πρωί θα αναχωρήσουν από το κέντρο της Αθήνας για τα μπλόκα οι αγρότες και τα τρακτέρ, που σήμερα θα διανυκτερεύσουν στο Σύνταγμα.

Στη Βουλή μετά το συλλαλητήριο
Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι υπήρχαν και κάποιες φωνές στους κύκλους των αγροτών που ήθελαν να παραμείνουν τα τρακτέρ έξω από τη Βουλή έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Ωστόσο, στα μπλόκα θα αποφασιστεί η περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων, είτε με αποκλεισμούς δρόμων είτε με άλλες μορφές διαμαρτυρίας.

Επιπλέον, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα, όπου θα ενημερωθούν οι αγρότες για τα αποτελέσματα του συλλαλητηρίου και στη συνέχεια θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων, ενώ ταυτόχρονα, όπως έχει ανακοινωθεί, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με Θεσσαλούς αγρότες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα