Αθήνα: Ισραηλινοί πανηγυρίζουν την απελευθέρωση των 4 ομήρων – Βίντεο

Δεκάδες Ισραηλινοί συγκεντρώθηκαν στο Μοναστηράκι για να πανηγυρίσουν για την απελευθέρωση των τεσσάρων ομήρων τραγουδώντας «Am Israel Chai».

Υπενθυμίζεται πως στη διάρκεια επιχείρησης στην κεντρική Γάζα, ο ισραηλινός στρατός εντόπισε και διέσωσε τέσσερις ομήρους, σύμφωνα με ανακοίνωση των IDF.

 

Η Ισραηλινή Πρεσβεία στην Ελλάδα έκανε γνωστό ότι οι συγγενείς δύο εκ των τεσσάρων ομήρων που διασώθηκαν, της Noa Argamani και του Almog Meir Jan είχαν βρεθεί στην Αθήνα κάνοντας έκκληση για την απελευθέρωση τους.

 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Σήμερα το πρωί, σε μια συντονισμένη επιχείρηση (IDF, ISA και αστυνομία του Ισραήλ) στην περιοχή Νουσεϊράτ διασώθηκαν τέσσερις Ισραηλινοί όμηροι. Πρόκειται για τους Noa Argamani (25), Almog Meir Jan (21), Andrey Kozlov (27) και Shlomi Ziv (40), οι οποίοι είχαν απαχθεί από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς από το μουσικό φεστιβάλ “Nova” στις 7 Οκτωβρίου».

Σε βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον επαναπατρισμό των ομήρων, διακρίνεται η στιγμή που η Noa Argamani συναντά τον πατέρα της μετά από μήνες και σπεύδει με δάκρυα στην αγκαλιά του.

 

Επίσης, ο Shlomi Ziv διακρίνεται να μιλάει μέσω βιντεοκλήσης με τη σύζυγό του και δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα