

Τον Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Δημήτρη Βαγενά καταγγέλλει με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα το σωματείο των ειδικών φρουρών.
Το σωματείο κάνει λόγο για απρεπή, προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά του βουλευτή προς του αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο Δημήτρης Βαγενάς βγήκε με το όχημα του μέσα από βενζινάδικο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.
Στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ όπου διενεργούσαν ελέγχους και ένας από αυτούς διαπίστωσε πως ο οδηγός του τζιπ αυτοκίνητου κινούνταν ανάποδα σε μονόδρομο. Όταν του ζήτησαν να σταματήσει εκείνος αρνήθηκε και συνέχισε την πορεία αγνοώντας επιδεικτικά τους αστυνομικούς.
«Δεν είναι η δουλειά σας αυτή. Δεν είναι στα καθήκοντα σας. Εγώ είμαι βουλευτής» φέρεται να είπε ο κ. Βαγενάς.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ανέφεραν το περιστατικό, ενώ συγκράτησαν και την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος και διαπίστωσαν ότι ανήκει σε εταιρεία που νοικιάζει αυτοκίνητα στους βουλευτές και το συγκεκριμένο ανήκει στον Δημήτρη Βαγενά που νωρίτερα είχε παρανομήσει.
Το περιστατικό όπου καταγγέλλουν οι Ειδικοί Φρουροί σημειώθηκε λίγο μετρά τις τέσσερις το μεσημέρι στις 17 Δεκέμβριου.
Σχετικά Νέα
-
Ηράκλειο: Επεισόδια στην πορεία αντιεξουσιαστών μετά την εκκένωση της κατάληψης «Ευαγγελισμός»
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια πορείας.
Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημητρίου Τσάτσου
Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 54 ετών η Αλεξία Τσάτσου. Ήταν.
Χανιά: Τέσσερις συλλήψεις για τις “καραβιές” αλλοδαπών από το το Τομπρούκ της Λιβύης
Τέσσερις αλλοδαποί αναγνωρίσθηκαν και συνελήφθησαν ως διακινητές στις δύο υποθέσεις εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών.
Λέσβος: Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε ξωκλήσι τη Μ. Παρασκευή
Λέσβος: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 29χρονου λιμενικού, ο οποίος τη Μεγάλη.