Αστυνομική βία: Τυφλώθηκε οπαδός στα επεισόδια του ΟΑΚΑ

Απρόκλητη επίθεση από άνδρα τον ΜΑΤ καταγγέλλει η οικογένεια του 31χρονου που έχασε την όρασή του από το ένα μάτι μετά από χτύπημα με γκλοπ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ.

Την όρασή του από το ένα μάτι έχασε οπαδός μετά από χτύπημα που δέχτηκε από άνδρα των ΜΑΤ στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι «αιωνίων».

Όπως καταγγέλλει η οικογένειά του στο enikos.gr, ο 31χρονος βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου -στις καντίνες που είθισται να βρίσκονται έξω από τα περισσότερα γήπεδα- μαζί με δύο ακόμα άτομα, όταν τα επεισόδια άρχισαν να επεκτείνονται προς το μέρος τους.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, αρχικά χτυπήθηκαν οι δύο άλλοι της παρέας -την ώρα που ο ένας από αυτούς την ώρα που προσπαθούσε να βοηθήσει ΑμεΑ που είχε πέσει από αμαξίδιο. Το πιο ισχυρό χτύπημα, όμως, δέχτηκε ο 31χρονος.

«Ένας αστυνομικός τον χτύπησε με γκλοπ στο πρόσωπο, κοντά στη μύτη και το μάτι. Όπως του είπαν οι γιατροί το μάτι του έχει κοπεί στα δύο, γι αυτό και έχει επέλθει τύφλωση», ανέφερε χαρακτηριστικά στο enikos.gr ο ένας από τους δύο άνδρες που βρίσκονταν μαζί του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει δοθεί από την οικογένεια εντολή να κατατεθεί μήνυση, ενώ ήδη έχει μεταβεί στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο 31χρονος, αστυνομικοί για να τους πάρουν κατάθεση.

Σχετικά Νέα