

Νέα επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Τετάρτης στον Ασπρόπυργο, με ομάδα των κατοίκων να αντιδρούν οργισμένα στη νέα παράταση του lockdown στη Δυτική Αττική.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου εκατό άτομα έριξαν πέτρες, μολότοφ και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες στη συνέχεια προχώρησαν σε προσαγωγές.
Η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις, για την ένταση που προκλήθηκε.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επεισόδια στον Ασπρόπυργο, καθώς ανάλογες εικόνες είχαν εκτυλιχθεί και τα Χριστούγεννα, για τον ίδιο λόγο.
Υπενθυμίζεται ότι για τον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα έχει ανακοινωθεί παράταση του lockdown για ακόμα μία εβδομάδα. Αυτή είναι η δεύτερη παράταση που παίρνει η απαγόρευση κυκλοφορίας στις εν λόγω περιοχές.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.