

Τραγικός επίλογος για τον πρώην δήμαρχο Αρτέμιδας, Βάϊο Τυράκη. Εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή του Γραμματικού όπως γνωστοποίησε σε ανάρτησή του στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων – Αρτέμιδος, Παναγιώτης Λάμπρου.
Ο 80χρονος πρώην δήμαρχος που έπασχε από άνοια, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην Αρτέμιδα το πρωί της 18ης Ιουλίου και αμέσως είχε σημάνει συναγερμός καθώς είχε φύγει με το αυτοκίνητό του.
Σχετικά Νέα
ΕΛΑΣ: Εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων οπαδών – Δώδεκα συλλήψεις
H ΕΛΑΣ προχώρησε στην εξάρθρωση δύο εγκληματικών ομάδων, που είχαν συστήσει οργανωμένοι οπαδοί ομάδας, μέσω των.
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: “Δεν πιστεύω ότι ο Πέτρος έκανε κάτι τόσο βλαβερό” κατέθεσε η Βάνα Μπάρμπα ως μάρτυρας υπεράσπισης
Με ανοικτό το ζήτημα διακοπής της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, ώστε να επιχειρηθεί από.
ΕΕΚΕ: Δικαιώματα Καταναλωτών κατά τη δέσμευση ενός καταλύματος
Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας ενημερώνει τους καταναλωτές σχετικά με τα δικαιώματά τους κατά.
Πάτρα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λήψη των οργάνων από τον 12χρονο που πνίγηκε στον Άραχθο
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, η διαδικασία λήψης.