

Οι προσπάθειες να νικήσουν την Τουρκία και τον τουρκικό λαό μέσω της τρομοκρατίας θα αποτύχουν σήμερα όπως και χθες και όπως θα αποτύχουν ξανά αύριο», είπε ο Ερντογάν σε συνέντευξη Τύπου, μετά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη που οδήγησε στο θάνατο 6 ατόμων και στον τραυματισμό ακόμα 53, βάσει του τελευταίου απολογισμού.
Μιλώντας από την Ινδονησία, όπου βρίσκεται για τη διάσκεψη των G20 είπε ότι «οι λαοί μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι οι ένοχοι πίσω από την επίθεση θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει», προσθέτοντας ότι οι αρχικές πληροφορίες υποδηλώνουν ότι «μια γυναίκα έπαιξε ρόλο» σε αυτήν.
«Εύχομαι το έλεος του Θεού στους πολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους στη βομβιστική επίθεση στην οδό Ιστικλάλ. Οι προσπάθειες για την κατάληψη της Τουρκίας και του τουρκικού έθνους μέσω της τρομοκρατίας δεν θα λειτουργήσουν. Όλα τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν και οι δράστες θα τιμωρηθούν» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.
Όσον αφορά το είδος της επίθεσης σημείωσε πως «θα ήταν λάθος να πούμε ότι πρόκειται αναμφίβολα για τρομοκρατική επίθεση, αλλά οι αρχικές εξελίξεις και οι αρχικές πληροφορίες από τον κυβερνήτη μου είναι ότι μυρίζει τρομοκρατία».
Σχετικά Νέα
La Repubblica: Θετική αποτίμηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας
Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, σε άρθρο της, αναφέρεται στη θετική πορεία της ελληνικής.
«Φουσκωμένα» κατά 14,4 δισεκ. τα εισοδήματα του 2023 δείχνει η «ακτινογραφία» της ΑΑΔΕ
Η ενίσχυση των πραγματικών αποδοχών καθώς και η τεκμαρτή φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών και.
Σεισμός Κωνσταντινούπολη: Σενάρια για σεισμό 7,5 Ρίχτερ – Οι εκτιμήσεις
Εφιαλτικές μνήμες από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ τον Φεβρουάριο του 2023 που.
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει ενισχύσεις από την Ελλάδα
Το ενδεχόμενο να ζητήσει ενισχύσεις από την Ελλάδα και από άλλες χώρες για την καταπολέμηση των πυρκαγιών στην περιοχή.