

Πτώση καταγράφουν οι ευρωπαϊκές αγορές ενώ οι παγκόσμιες αγορές συνέχισαν να αντιδρούν θετικά στη μείωση των επιτοκίων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα.
Ειδικότερα, ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 καταγράφει απώλειες 0,14% στις 513,53 μονάδες, ο δείκτης χρηματιστηρίου Λονδίνου FTSE ζημιώνεται κατά 0,08% στις 8.223,41 μονάδες, ο δείκτης χρηματιστηρίου Φρανκφούρτης Dax βρίσκεται στο -0,07% στις 18.726,37 μονάδες, ο δείκτης χρηματιστηρίου Παρισιού Cac σημειώνει -47% στις 7.465,12 μονάδες και ο δείκτης χρηματιστηρίου Μιλάνο FTSE MIB σημειώνει απώλειες 0,62% στις 33.553,94 μονάδες.
Παράλληλα, οι παγκόσμιες αγορές συνεχίζουν να διαπραγματεύονται υψηλότερα μετά τη μείωση των επιτοκίων της Fed κατά 50 μονάδες βάσης την περασμένη εβδομάδα, την πρώτη μείωση των επιτοκίων της εδώ και τέσσερα χρόνια. Οι αγορές της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού σημείωσαν κυρίως άνοδο κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς οι επενδυτές αφομοίωσαν τις αποφάσεις νομισματικής πολιτικής από την Ιαπωνία και την Κίνα, καθώς και την απότομη μείωση της Fed.
Στην Ευρώπη τη Δευτέρα, στο επίκεντρο θα βρεθούν τα προκαταρκτικά στοιχεία για τους δείκτες διευθυντών αγορών της Γαλλίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν υπάρχουν σημαντικές ανακοινώσεις κερδών.
Σχετικά Νέα
Ανατριχίλα! Η στιγμή που ανοίγουν τον τάφο του Ιησού Χριστού
«Έχω μείνει άφωνος. Τα γόνατά μου τρέμουν, γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα έρθει.
Ο Πούτιν παρακολούθησε τη λειτουργία της Ανάστασης αφού κήρυξε εκεχειρία στην Ουκρανία
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν παρακολούθησαν μαζί με.
Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες το σούβλισμα του οβελία
Με καλοκαιρία, χαμηλές εντάσεις ανέμων και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα γιορτάσουμε.
Συνάντηση του προέδρου της Συρίας με ένα μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του αμερικανικού Κογκρέσου
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας Άχμεντ αλ Σάρα συναντήθηκε στη Δαμασκό με ένα μέλος.