

Απώλειες κατέγραψαν στις σημερινές συναλλαγές οι ασιατικές αγορές με την Νότια Κορέα και την Ταϊβάν να ηγούνται των απωλειών παρασυρόμενες από τον τεχνολογικό κλάδο.
Αφορμή για την πίεση στην τεχνολογία στάθηκε η υποβάθμιση της Apple από την Barclays με τη μετοχή του τεχνολογικού κολοσσού να φτάνει σε χαμηλά επτά εβδομάδων με απώλειες άνω του 3,5%. Εταιρείες – προμηθευτές της Apple με βάση την ευρύτερη ασιατική περιοχή επηρεάστηκαν αρνητικά και ώθησαν τους δείκτες σε αρνητικό έδαφος.
Στη Νότια Κορέα, ο Kospi έκανε βουτιά 2,34% ενώ ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης Kosdaq υποχώρησε κατά 0,84%. Ο γενικός δείκτης της Ta:ib;an έχασε 1,65%.
Στην Αυστραλία, ο S&P /ASX 200 υποχώρησε κατά 1,37% μετά το ιστορικό υψηλό που σημείωσε την Τρίτη, στις 7.523,12 μονάδες.
Στο Χονγκ Κονγκ o Hang Seng έχασε 0,97% ενώ στην Κίνα ο CSI 300 χάνει 0,26%.
Στην Ιαπωνία οι αγορές θα είναι κλειστές μέχρι την Πέμπτη.
Σχετικά Νέα
Bayer: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη για το πρώτο τρίμηνο
Σημαντικά κέρδη καταγράφει η μετοχή της Bayer μετά την είδηση πως τα κέρδη της.
Η Πλαίσιο στις κορυφαίες εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas για το 2025
Η Πλαίσιο, για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια, διακρίνεται ως κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα,.
Αναπτυξιακή Συνεργασία Κίνας-Ελλάδας: Ο πρέσβης Fang Qiu για τον ρόλο του Πειραιά και τις νέες προοπτικές
Στους στενούς δεσμούς που συνδέουν ιστορικά την Κίνα και την Ελλάδα, αλλά και στις.
Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Έργο RAIDO
Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετέχει στο ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο RAIDO (101135800), το οποίο μεταξύ άλλων στοχεύει στην ανάπτυξη.