

Αρκετοί ξένοι πολίτες έχουν συλληφθεί στην Αρμενία και κατηγορούνται από τις αρχές για κατασκοπεία, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή.
Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Αρμενίας δήλωσε την Κυριακή το απόγευμα ότι πολλοί ξένοι πολίτες κρατούνται με την υποψία της κατασκοπείας.
«Έχουμε λάβει πραγματικές πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή δεδομένων από ξένους πολίτες σχετικά με στρατιωτικό εξοπλισμό που ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις της Αρμενίας, τη μεταφορά όπλων, την τοποθεσία στρατιωτικών μονάδων, καθώς και όσων κινητοποιήθηκαν βάσει του στρατιωτικού νόμου και το μέγεθός τους. Στις 2 Οκτωβρίου, αρκετοί ξένοι πολίτες συνελήφθησαν υπό την υποψία κατασκοπείας και της υποκίνησης Αρμενίων πολιτών να προβούνσε κατασκοπεία» ανέφερε δήλωση στην ιστοσελίδα της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας.
Η δήλωση δεν παρείχε πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των αλλοδαπών που κρατούνται ή την εθνικότητά τους.
Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας συνεχίζει την έρευνά της για να εξακριβώσει τις ταυτότητες άλλων ξένων πολιτών και Αρμενίων πολιτών που ενδέχεται να έχουν εμπλακεί.
Οι συλλήψεις πραγματοποιούνται εν μέσω μεγάλης σύρραξης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
Σχεδόν 40 άμαχοι, και εκατοντάδες στρατιώτες και από τις δύο πλευρές, έχουν σκοτωθεί.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.
Ο Τραμπ θα παραστεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα.
Ισόβια κάθειρξη για 23 δολοφονίες με ρατσιστικά κίνητρα στο Τέξας – Ο δράστης δήλωσε ένοχος «για να αποφύγει τη θανατική ποινή»
Ο δράστης της σφαγής του 2019 σε ένα σουπερμάρκετ της ισπανόφωνης κοινότητας του Ελ.