

Αρκετοί ξένοι πολίτες έχουν συλληφθεί στην Αρμενία και κατηγορούνται από τις αρχές για κατασκοπεία, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή.
Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Αρμενίας δήλωσε την Κυριακή το απόγευμα ότι πολλοί ξένοι πολίτες κρατούνται με την υποψία της κατασκοπείας.
«Έχουμε λάβει πραγματικές πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή δεδομένων από ξένους πολίτες σχετικά με στρατιωτικό εξοπλισμό που ανήκει στις ένοπλες δυνάμεις της Αρμενίας, τη μεταφορά όπλων, την τοποθεσία στρατιωτικών μονάδων, καθώς και όσων κινητοποιήθηκαν βάσει του στρατιωτικού νόμου και το μέγεθός τους. Στις 2 Οκτωβρίου, αρκετοί ξένοι πολίτες συνελήφθησαν υπό την υποψία κατασκοπείας και της υποκίνησης Αρμενίων πολιτών να προβούνσε κατασκοπεία» ανέφερε δήλωση στην ιστοσελίδα της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας.
Η δήλωση δεν παρείχε πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των αλλοδαπών που κρατούνται ή την εθνικότητά τους.
Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας συνεχίζει την έρευνά της για να εξακριβώσει τις ταυτότητες άλλων ξένων πολιτών και Αρμενίων πολιτών που ενδέχεται να έχουν εμπλακεί.
Οι συλλήψεις πραγματοποιούνται εν μέσω μεγάλης σύρραξης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
Σχεδόν 40 άμαχοι, και εκατοντάδες στρατιώτες και από τις δύο πλευρές, έχουν σκοτωθεί.
Σχετικά Νέα
Για τρεις μέρες σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του πάπα Φραγκίσκου
Η σορός του πάπα Φραγκίσκου πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για τρεις ημέρες..
Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό
Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες.
-
Ισημερινός: Έσυραν έναν Βρετανό έξω από αστυνομικό τμήμα που κατηγορούνταν για φόνο και τον έκαψαν ζωντανό
Ένας άνδρας από τη Βρετανία, που κατηγορούνταν για φόνο, λιντσαρίστηκε έξω από ένα αστυνομικό.
Πάπας Φραγκίσκος: Ο Ντόναλντ Τραμπ αποχαιρετά τον Ποντίφικα με τρεις λέξεις – «Αναπαύσου εν ειρήνη»
«Αναπαύσου εν ειρήνη Πάπα Φραγκίσκο!», ανέφερε με ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ αποτίοντας φόρο.