

Φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προπηλάκισαν τον Πρύτανη, Νίκο Παπαϊωάννου, διαμαρτυρόμενοι για την ηλεκτρονική διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών.
Νωρίτερα, οι φοιτητές του πανεπιστημίου είχαν πραγματοποιήσει διαμαρτυρία για τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών στα όργανα του ιδρύματος.
Ο Πρύτανης απάντησε σε αυτή την ενέργεια λέγοντας: «Είναι η γνωστή μειοψηφία, η οποία θέλει με τέτοιου είδους αντιδημοκρατικές ενέργειες να επιβάλλει την άποψή της. Δεν το πέτυχε τρεισήμισι χρόνια, δεν θα το πετύχει και τώρα. Αυτά τελειώσανε».
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.