

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης που αποκαλύφθηκε στο Άργος.
Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα προκειμένου να απολογηθεί ο 34χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 32χρονη σύζυγό του με σίδερο και εκ των υστέρων την περιέλουσε με χλωρίνη σε πρόσωπο και σώμα.
Ο δράστης ήταν επανειλημμένα κακοποιητικός απέναντι στην 32χρονη σύζυγό του, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η γυναίκα έπεσε αρκετές φορές θύμα άγριων ξυλοδαρμών και ταπεινωτικών συμπεριφορών από τον συλληφθέντα.
Αφού τη χτύπησε βαρύτατα την πήγε στο νοσοκομείο
Αποκορύφωμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς ήταν το περιστατικό που σημειώθηκε την 1η Μαρτίου στο σπίτι τους, όπου ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών, την τραυμάτισε βαρύτατα με το σίδερο και στη συνέχεια της έριξε χλωρίνη.
Τελικά, ήταν ο ίδιος, μαζί με έναν φίλο του, που μετέφεραν το θύμα στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, καθώς διαπίστωσε πόσο σοβαρά την είχε κακοποιήσει.
Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια κλήθηκε ιατροδικαστής.
Στο νοσοκομείο παραδόθηκε στη γυναίκα ενημερωτικό δελτίο για τους φορείς παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας και η 32χρονη προχώρησε σε μήνυση κατά του δράστη, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν
Το προφίλ του δράστη
Οι πληροφορίες για το προφίλ και το παρελθόν του 34χρονου δράστη που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικές.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δράστης ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία. Μάλιστα, είχε πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία.
Αφότου παντρεύτηκε, συνέχισε τη χρήση ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να τον διώχνουν από τους χώρους, όπου εργαζόταν.
Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αποκαλύπτουν το νοσηρό περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωνε, καθώς και η μητέρα του – η οποία έχει πεθάνει εδώ και 7 χρόνια – έπεφτε θύμα των άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.
Σχετικά Νέα
-
Ηράκλειο: Επεισόδια στην πορεία αντιεξουσιαστών μετά την εκκένωση της κατάληψης «Ευαγγελισμός»
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια πορείας.
Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημητρίου Τσάτσου
Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 54 ετών η Αλεξία Τσάτσου. Ήταν.
Χανιά: Τέσσερις συλλήψεις για τις “καραβιές” αλλοδαπών από το το Τομπρούκ της Λιβύης
Τέσσερις αλλοδαποί αναγνωρίσθηκαν και συνελήφθησαν ως διακινητές στις δύο υποθέσεις εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών.
Λέσβος: Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε ξωκλήσι τη Μ. Παρασκευή
Λέσβος: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 29χρονου λιμενικού, ο οποίος τη Μεγάλη.