

«Στην εποχή της κρίσης, κανένας συμπολίτης μας δεν πρέπει να μένει πίσω. Ειδικά εκείνοι που δοκιμάζονται περισσότερο, και χρειάζονται τη διαρκή και συνειδητή συμπαράστασή μας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής επιλογής κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης, η Περιφέρεια Αττικής ξεκινά από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου τη χορήγηση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για τους μόνιμους κατοίκους του λεκανοπεδίου, προκειμένου να διευκολύνονται στις μετακινήσεις τους με υπεραστικά ΚΤΕΛ, με έκπτωση 50%.
Οι δικαιούχοι των δελτίων (ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους) μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΕΠ, ή στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Αττικής ή στις Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακών Ενοτήτων Αττικής.
Για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/2SfyCio
Σχετικά Νέα
ΕΛΑΣ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Νομική – 7 προσαγωγές
Πρωινές ώρες σήμερα προσήχθησαν 7 άτομα τα οποία ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης.
Χαλκιδική: Σφοδρή χαλαζόπτωση κατέστρεψε καλλιέργειες ελιάς
«Άσπρισαν» χθες το απόγευμα από την έντονη χαλαζόπτωση πολλές ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής, με τους ελαιοπαραγωγούς να.
Χανιά: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων – Βρέθηκαν με πλαστά χαρτονομίσματα 80.000 ευρώ
Σε μια μεγάλη αποκάλυψη κυκλώματος που εμπορευόταν ανθρώπους και διακινούσαν παράλληλα εκατοντάδες πλαστά χαρτονομίσματα,.
Γ. Γραμματίδης, πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ για πόρισμα ΕΜΠ: Λύνεται το μυστήριο οριστικώς και δεν δικαιώνονται οι σειρήνες
«Από τα βίντεο τα οποία είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό, φαινόταν ότι δεν υπήρχε.