Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: Νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου εισήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (27/9) ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, καθώς παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Flashnews.gr, ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε αναπνευστική ανεπάρκεια, η οποία προς το παρόν αντιμετωπίζεται συντηρητικά. Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε η εισαγωγή του 87χροου προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κρήτης, στην Εντατική.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος , διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου στις 9:20π.μ, με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια. Αρχικά, αντιμετωπίστηκε με μη επεμβατικό μηχανικό αερισμό, χωρίς όμως ανταπόκριση και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μας, όπου και διασωληνώθηκε. Η αναπνευστική του διαταραχή ελέγχεται και παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Το πρώτο Covid test που πραγματοποιήθηκε είναι αρνητικό», αναφέρει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, σε σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά Νέα