

Νεκρός σε δύσβατο σημείο στη Δίρβη της Αρχαίας Ολυμπίας εντοπίστηκε 55χρονος ιερέας χωριού της περιοχής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιερέας φέρεται να είχε εξαφανιστεί από χθες και τον αναζητούσαν οι οικείοι του.
Τα ίχνη του 55χρονου ιερέα αναζητούσε η οικογένειά του στην περιοχή κοντά στο σπίτι, έξω από τη Δίβρη προς τα Τριπόταμα.
Οι έρευνες είχαν αποβεί άκαρπες έως τη νύχτα, με την συνδρομή των Αρχών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας. Ωστόσο, τα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί, συνέχισαν τις αναζητήσεις προς κάθε κατεύθυνση.
Τελικά ο ιερέας εντοπίστηκε νεκρός στις τρεις τα ξημερώματα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του, σε γκρεμό δίπλα στο δρόμο σε δασικό τμήμα με πουρνάρια.
Η επιχείρηση για την ανάσυρσή της σορού του το πρωί του Σαββάτου, ήταν δύσκολη και ολοκληρώθηκε με τη συνδρομή των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.
Καιρός: Πλησιάζει υποτροπικός αεροχείμαρρος – Πότε θα χτυπήσει την Ελλάδα
Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά,.