

Για μείζον πολιτικό ζήτημα κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή για την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα το 2019. «Αναμένουμε τις απαντήσεις του κ. Τσίπρα, ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά» αναφέρει η Αριστοτελία Πελώνη.
Αναλυτικά στο σχόλό της η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει τα εξής:
«Οι καταγγελίες του Σταύρου Κοντονή δημιουργούν μείζον πολιτικό ζήτημα.
Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε επισήμως δόλια επίσπευση των αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα το 2019 προκειμένου να μετατραπεί η δωροδοκία από κακούργημα σε πλημμέλημα για να ευνοηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Μάλιστα, ο κ. Κοντονής προχώρησε ακόμη περισσότερο καταγγέλλοντας ότι η τότε κυβέρνηση μετέφερε τη διενέργεια των εκλογών μία εβδομάδα μετά την αρχική εξαγγελία για να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Βουλής και να ψηφιστεί ο νέος Ποινικός Κώδικας.
Η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει ανακοίνωση, χωρίς να παίρνει θέση επί της ουσίας των καταγγελιών του πρώην υπουργού της κυβέρνησής του, δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά. Αναμένουμε τις απαντήσεις του κ. Τσίπρα, ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά».
Σχετικά Νέα
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
«Οι αποκαλύψεις του Τύπου, σχετικά με την “περιστρεφόμενη πόρτα” που έχει στήσει η κυβέρνηση.
Σ. Φάμελλος: Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του
Ανάρτηση για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός ζητά από τους χαμηλοσυνταξιούχους και τα ΑμεΑ να «βολευτούν» με 250 ευρώ τον χρόνο
Σε συνθήκες που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, η κυβέρνηση, αντί για πραγματική μείωση φόρων.
ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα Μητσοτάκη: «Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα»
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.