

Νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές με διαφορά που φτάνει τις 9,44 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η εκτίμηση της Singular Logic, κάτι που αποτυπώνεται και στον χρωματικό χάρτη της Ελλάδας.
Όπως φαίνεται μετά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και την ενσωμάτωση στο 70,74%, όλοι οι νομοί της Ελλάδας είναι μπλε, έχοντας πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία (33,24%), ενώ εξαιρούνται οι νομοί Αχαΐας, Άρτας, Χανίων και Ηρακλείου, όπου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ (23,80%), όπως και στο Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών και στη Β’ Πειραιώς.
Να σημειωθεί ότι στον νομό Ροδόπης πρώτο κόμμα είναι το ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας) με 34,18%.
Σχετικά Νέα
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.
Ν. Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη – Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε
«Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη. Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε, με.