Αποστολάκης: Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα χρήματα

Σε μια παραδοχή που αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ και πλήθος συζητήσεων προχώρησε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα;»
Μιλώντας στα «Παραπολιτικά» FM και κληθείς να σχολιάσει σχετικές αναφορές του κ. Κασσελάκη στην βραδινή του ανάρτηση, ο κ. Αποστολάκης σημείωσε: «Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός».

Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε ότι το ποσοστό δεν είναι κακό, ωστόσο δεν είναι «για να πετάμε και στα σύννεφα». Ο ίδιος έκανε λόγο για αρρυθμίες του κομματικού μηχανισμού και δυσκολίες συντονισμού: «Δεν δούλεψε ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ καλά ούτε στις τοπικές, ούτε συντονιστικά. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν υπήρχε ένας καλύτερος συντονισμός».

Πάντως, αν και άσκησε κριτική σε στελέχη του κόμματος που, όπως είπε, δεν βοήθησαν, δεν θέλει να δεχτεί ότι δεν ψήφισαν το κόμμα για να μην ενισχυθεί ο κ. Κασσελάκης.

Για τις αιχμές Κασσελάκη σε Τσίπρα
Ο κ. Αποστολάκης σημείωσε δε πως δεν υπάρχει ρήξη μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Αλέξη Τσίπρα. «Δεν νομίζω ότι έχει ούτε ο Κασσελάκης τάσεις να επικρίνει τον Τσίπρα ούτε ο Τσίπρας να μειώσει τον Κασσελάκη και οι δύο κινούνται προς την κατεύθυνση να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα. Υπάρχουν σημεία στα οποία δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή είναι ή άσπρο ή μαύρο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις και ενδεχομένως σε αυτά τα σημεία να είναι λίγο διαφορετικές οι θέσεις», επισήμανε.

Παράλληλα, επέκρινε τον Χρήστο Σπίρτζη ότι «τεχνηέντως προσπαθεί να περάσει μια εικόνα ότι υπάρχει θέμα πάλι στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει, δεν αμφισβητείται ο Κασσελάκης. Ο κ. Σπίρζης από την αρχή που ανέλαβε ο Κασσελακης είναι μια θέση τέτοια, παράξενη. Το ότι ο κ. Σπίρτζης παίρνει μια τέτοια θέση δεν σημαίνει ότι αμφισβητείται ο Κασσελάκης».

Ερωτηθείς για το εάν ο πρώην υπουργός ξεπερνά τα όρια, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε ότι «ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψη του, ο ίδιος πρέπει να πει ότι αφού δεν υποστηρίζει τον Πρόεδρο και αφού πιστεύει ότι ο Πρόεδρος δεν μπορεί να οδηγήσει την κατάσταση πουθενά να κάνει κάτι ανάλογο με αυτά που λέει. Εγώ όταν κάπου δεν συμφωνώ και δεν είμαι παράλληλος κάνω και την ανάλογη ενέργεια για να μην εκτίθεμαι. Αν ο κ. Σπίρτζης νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι για τον ίδιο πρέπει να πάρει μια απόφαση, δεν είναι ανάγκη να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και να τον διαγράψει. Δεν νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει κανέναν για τις θέσεις του και για τις απόψεις του».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα