Αποστολάκης από Καστελόριζο: Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα που χρειάζονται

Ξεκάθαρο το μήνυμα του Αποστολάκη από το Καστελόριζο για τις τουρκικές προκλήσεις. Ο ΥΕΘΑτόνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις λαμβάνουν ότι τα μέτρα τα οποία χρειάζονται τονίζοντας ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτή που λένε οι γείτονες.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει»

Όπως είπε ο ίδιος: «Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Η πραγματικότητα είναι όμως αυτό που ισχύει και αυτό που λέει το Διεθνές Δίκαιο και οι Συνθήκες», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχολιάζοντας την τελευταία προκλητική στάση της Τουρκίας, ο υπουργός Εθνικής ΆμυναςΕυάγγελος Αποστολάκης κατά τη σημερινή επίσκεψη του στο ακριτικό Καστελόριζο, τη νήσο της Ρωκαι τη Στρογγυλή (Μεγίστης).

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σχολιάζοντας την ψυχραιμία με την οποία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Καστελλόριζου τις τουρκικές προκλήσεις, υπογράμμισε ότι :

«Εμείς λαμβάνουμε όλα τα μετρά που χρειάζονται»

«Καλά κάνουν οι άνθρωποι και είναι ψύχραιμοι και αισθάνονται σιγουριά. Εμείς λαμβάνουμε όλα τα μετρά που χρειάζονται και γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει» και πρόσθεσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως δουλειά των Eνόπλων Δυνάμεων είναι να δίνουν την αίσθηση ασφάλειας σε όλους τους πολίτες και κυρίως στους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας.

Σχετικά Νέα