

Στις 3 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) ο Τζο Μπάιντεν θα απευθύνει διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό από το Οβάλ Γραφείο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν θα χρησιμοποιήσει αυτό το διάγγελμα για να προετοιμάσει τον αμερικανικό λαό για δυο επερχόμενες εξελίξεις.
Αρχικά για το γεγονός ότι ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή ενδέχεται να κρατήσει και να γίνει σφοδρότερος λόγω της χερσαίας επέμβασης, όμως, όπως αναμένεται να επισημάνει και πάλι, το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να προστατεύσει τον εαυτό του και τους πολίτες του απέναντι στην βαρβαρότητα της Χαμάς.
Και το δεύτερο είναι η οικονομική βοήθεια που θα προσφέρουν οι ΗΠΑ σε Ισραήλ, Ουκρανία και Ταϊβάν
Ο Μπάιντεν προβλέπεται ότι θα ανακοινώσει την πρόθεσή του να ζητήσει από το Κογκρέσο βοήθεια 100 δισ δολαρίων για το Ισραήλ, την Ουκρανία και την Ταϊβάν. Χρήματα που όπως θα πει είναι απαραίτητα καθώς το κόστος της μη χρηματοδοτικής εμπλοκής της Αμερικής θα είναι πολύ μεγαλύτερο στο μέλλον.
Στο διάγγελμα του αναμένεται να στείλει και πάλι μήνυμα στο Ιράν και σε άλλους παίχτες στην περιοχή να μείνουν μακριά από τα πεδία των μαχών.
Σχετικά Νέα
Η Ελλάδα γιορτάζει το Πάσχα με ψήσιμο οβελία σε κάθε άκρη της χώρας
Από νωρίς το πρωί, στήθηκαν οι ψησταριές για το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία. Τιμώντας.
Ανάλυση CNN: Η στρατηγική του Πούτιν πίσω από την ξαφνική «πασχαλινή» εκεχειρία
Αν οι σύμμαχοι της Ουκρανίας χρειάζονταν απόδειξη του άγριου κυνισμού της Μόσχας όσον αφορά.
Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες το σούβλισμα του οβελία
Με καλοκαιρία, χαμηλές εντάσεις ανέμων και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα γιορτάσουμε.
«Χρυσή βόμβα»: H Kίνα «κάθεται» σε κοίτασμα χρυσού 81 δισ. δολαρίων
Η ανακάλυψη του «μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο» θα μπορούσε να ανατρέψει πλήρως τις.