Απόπειρα εισβολής διμοιριών ΜΑΤ στο Κ*ΒΟΞ (βίντεο-φωτό)

Επίθεση αργά τη νύχτα των ΜΑΤ στην πλατεία Εξαρχείων καταγγέλλει κόσμος που βρίσκεται στην περιοχή. Στην κατάληψη του ΒΟΞ πέταξαν δακρυγόνα μέσα σε κλειστό χώρο ενώ υπήρχε μέσα κόσμος.

Καταγγέλλεται ότι υπάρχουν σοβαρά τραυματίες από επιθέσεις με γκλοπ.

Άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι πανικόβλητες οικογένειες Αφρικανών με μικρά παιδιά στην Αραχώβης έτρεχαν με τα πράγματά τους.

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα στην περιοχή υπήρχε γιορτινό κλίμα λόγω της διοργάνωσης φεστιβάλ.

Αναλυτικά και όπως αναφέρεται στα social media, διμοιρίες των ΜΑΤ αφού πήραν εντολή από τους ανωτέρους τους, επιτέθηκαν στο συγκεντρωμένο κόσμο στην πλατεία με χημικά που τα έριχναν σε ευθεία – Στην συνέχεια προσπάθησαν να εισβάλουν στο Κ*ΒΟΞ, έσπασαν την τζαμένια πόρτα και έριξαν χημικά μέσα ενώ ήταν γεμάτο από κόσμο. Η προσπάθεια τους αποκρούστηκε ενώ υπάρχουν αναφορές για τραυματίες από χτυπήματα από τα γκλομπ

Απρόκλητη και άγρια επίθεση απο τα ΜΑΤ στην πλατεία Εξαρχείων, αργά το βράδυ της Πέμπτης, καταγγέλλουν χρήστες των social media. Στην κατάληψη του ΒΟΞ πετάξαν δακρυγόνα μέσα σε κλειστό χώρο ενώ υπήρχε μέσα κόσμος.

Αυτόπτες μάρτυες καταγγέλλουν ότι υπάρχουν τραυματίες από επιθέσεις με γκλοπ. Άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι πανικόβλητες οικογένειες Αφρικανών με μικρά παιδιά στην Αραχώβης έτρεχαν με τα πράγματά τους.

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα στην περιοχή υπήρχε γιορτινό κλίμα λόγω της διοργάνωσης του φεστιβάλ «Αναψυκτήριον τα Ωραία Εξάρχεια».

 

Για επτά προσαγωγές κάνει λόγο το ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ – ΜΠΕ, το οποίο δεν κάνει καμία αναφορά στην εισβολή των ΜΑΤ στην πλατεία Εξαρχείων και το Κ*ΒΟΞ, στις 4 τα ξημερώματα, σε επτά προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία έπειτα από επεισόδια που σημειώθηκαν, μετά τα μεσάνυχτα, στις οδούς Σπύρου Τρικούπη και Τοσίτσα, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σχετικά Νέα