

Αποκαταστάθηκε μερικώς η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε στο 53χλμ της Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Αυλώνα, η Τροχαία είχε προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας προκειμένου να απομακρυνθούν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα και να καθαριστεί το οδόστρωμα. Στο τροχαίο, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί λόγω της πυκνής ομίχλης που υπήρχε, ενεπλάκησαν συνολικά 13 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα τέσσερα φορτηγά.
Σχετικά Νέα
Κοζάνη: Σύλληψη ισοβίτη – δραπέτη των φυλακών Κορυδαλλού
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης, 49χρονος Έλληνας, δραπέτης.
Ένοπλη ληστεία τη νύχτα σε ψητοπωλείο στο Αιγάλεω – Χτύπησαν στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη
Ένοπλη ληστεία σε ψητοπωλείο στο Αιγάλεω σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ειδικότερα,.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 9 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Χριστοφόρου μάρτυρος, Προφήτου Ησαΐα, Άγιος Νικόλαος ο νέος ο εν Βουνένοις. Τα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (09/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ