

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια Κρητικής βραδιάς στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, πρόκειται για τον 20χρονο αδελφό ο οποίος αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ και να εισαχθεί στην ΜΕΘ καθώς φέρει σοβαρά τραύματα.
Για την επίθεση στα δύο αδέλφια εκτός του 25χρονου που έχει συλληφθεί και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έχουν συλληφθεί δύο ακόμα άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Ο 24χρονος αδερφός εξακολουθεί και νοσηλεύεται επίσης τραυματισμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Αφορμή για την επίθεση που δέχτηκαν τα δύο αδέλφια φαίνεται πως ήταν μία παρεξήγηση που προκλήθηκε ανάμεσα στους δύο νεαρούς και τον 25χρονο που έχει συλληφθεί κατά τη διάρκεια της κρητικής βραδιάς στο Καστέλι.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.