

Μετά από χρόνια απουσίας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να επανέλθει στα ευρωπαϊκά μουσικά δρώμενα με 4 μοναδικές συναυλίες.
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του το La Madeleine στις Βρυξέλλες στις 8 Μαρτίου 2024 ενώ ακολουθούν συναυλίες στο Λονδίνο, στο Άμστερνταμ και στο Βερολίνο.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε στην ελληνική μουσική σκηνή γύρω στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Επηρεασμένος από τη λαϊκή και παγκόσμια μουσική, σταδιακά ανέπτυξε το δικό του στιλ ενσωματώνοντας τζαζ, ροκ και ηλεκτρονικά στοιχεία. Αυτή η συγχώνευση οδήγησε στη δημιουργία ενός μοναδικού και ιδιαίτερα διακριτού ήχου, καθιερώνοντάς τον ως έναν από τους πιο αυθεντικούς Έλληνες τραγουδοποιούς του σήμερα.
Μαζί του στην ευρωπαϊκή περιοδεία:
ΤΡΑΓΟΥΔΙ:
Γιάννης Λίταινας, Αλέξανδρος Κτιστάκης
ΜΟΥΣΙΚΟΙ
Δημήτρης Μυστακίδης, Γιώργος Αγγελάκης, Φοίβος Άνθης, Θανάσης Βόλλας, Αποστόλης Γιάγκος, Νίκος Δημηνάκης, Λεωνίδας Κυρίδης, Κωσταντής Πιστιόλης.
ΤΕΧΝΙΚΟΙ
Μάκης Πελοπίδας, Θέμης Δημητρακόπουλος: Ηχοληψία
Πηγή: newsville.be
Σχετικά Νέα
21 Απριλίου 1967: 58 χρόνια από την «Μαύρη» ημέρα της Χούντας των συνταγματαρχών – Ο ρόλος των γυναικών
Το στρατιωτικό πραξικόπημα που επέβαλλε την επταετή χούντα των συνταγματαρχών στην Ελλάδα, εκδηλώθηκε τα.
Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι βρήκαν χρώμα που κανείς δεν έχει ξαναδεί – Πώς μοιάζει
Μετά από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ζωής στη Γη, οι άνθρωποι μπορεί να νομίζουν.
Deutsche Welle: Τι μας περιμένει μετά θάνατον; – Έχουμε ψυχή;
«Τι μας περιμένει μετά θάνατον;» είναι ο τίτλος άρθρου που δημοσιεύει η γερμανική Deutsche Welle και υπογράφει.
Απειλεί τη δημοσιογραφία η Τεχνητή Νοημοσύνη;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη δημοσιογραφία. Αντικειμενική πρόβλεψη ή ευσεβής πόθος;.