

Στην επιβάρυνση που υφίστανται οι επιχειρήσεις λόγω του ενεργειακού κόστους αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open.
- Ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι το ενεργειακό κόστος παραμένει μεγάλο θέμα προβληματισμού για τις επιχειρήσεις, καθώς δεν υπάρχει κρατική επιδότηση.
Από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, όπως είπε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, η αύξηση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος ξεπέρασε το 30% και λόγω της υψηλής κατανάλωσης, οι επιχειρήσεις και ιδιαίτερα οι ενεργοβόρες, έλαβαν πολύ «φουσκωμένους» λογαριασμούς.
- Σύμφωνα με τον κ. Χατζηθεοδοσίου, περισσότεροι από 100.000 λογαριασμοί δεν έχουν πληρωθεί στις εταιρείες ενέργειας και ακολουθείται η διαδικασία των δόσεων για να μπορέσουν να ρυθμιστούν τα χρέη από την επιχειρηματική κοινότητα.
Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ενδεχόμενο περαιτέρω αύξησης των τιμών, λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.
Σχετικά Νέα
Κορκίδης: Οι τρεις λόγοι της αύξησης του κύκλου εργασιών το φετινό Πάσχα
Ενθαρρυντική είναι η πρώτη αποτίμηση της πασχαλινής αγοράς, τόσο για την έναρξη όσο και.
-
Wall Street: Κλείσιμο με σημαντική πτώση
Σε νέο sell-off «παραδόθηκε», τη Δευτέρα, το χρηματιστήριο της Wall Street, στη σκιά της.
ΑΑΔΕ: Σε ποιους κλάδους απλώνεται το “ψηφιακό μάτι” της – Οι επιχειρήσεις που μπαίνουν στο μικροσκόπιο
Σε χώρους δεξιώσεων και πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως είναι τα εταιρικά πάρτι ή.
Πληρωμή με IRIS: Τι αλλάζει στις επιχειρήσεις και από πότε
Από την 1η Νοεμβρίου κάθε επιχείρηση θα πρέπει να έχει προσαρμόσει τα POS της.