

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ήταν στις 2:30 τα ξημερώματα όταν ζευγάρι είχε άγριο καβγά μέσα στο σπίτι του σε περιοχή στα προάστια του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο 56χρονος άνδρας έβρισε και απείλησε με λεκτική βία την 54χρονη σύζυγο του και εκείνη δίχως να το σκεφθεί διόλου άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι.
Ο 56χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει και ποσότητα αλκοόλ, συνελήφθη από τους αστυνομικούς με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας αλλά και περί όπλων.
Πλέον βρίσκεται κρατούμενος στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου το οποίο διενεργεί τη σχετική προανάκριση ενώ αναμένεται να περάσει και από τον Εισαγγελέα Ηρακλείου.
Σχετικά Νέα
-
Ηράκλειο: Επεισόδια στην πορεία αντιεξουσιαστών μετά την εκκένωση της κατάληψης «Ευαγγελισμός»
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια πορείας.
Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημητρίου Τσάτσου
Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 54 ετών η Αλεξία Τσάτσου. Ήταν.
Χανιά: Τέσσερις συλλήψεις για τις “καραβιές” αλλοδαπών από το το Τομπρούκ της Λιβύης
Τέσσερις αλλοδαποί αναγνωρίσθηκαν και συνελήφθησαν ως διακινητές στις δύο υποθέσεις εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών.
Λέσβος: Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε ξωκλήσι τη Μ. Παρασκευή
Λέσβος: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 29χρονου λιμενικού, ο οποίος τη Μεγάλη.