

Απειλές εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, προς τον δημοτικό σύμβουλο κ. Στέλιο Λημνιό, κατά την διάρκεια της σημερινής (22/01) συνεδρίασης.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, ο κ. Μπέος απείλησε στο δημοτικό συμβούλιο να ξυλοκοπήσει τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας και μέλος της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ, Στέλιο Λημνιό.
Στη σημερινή συνεδρίαση, κατά την οποία ο κ. Λημνιός στήριξε την απόφαση της παράταξής του να απέχουν οι σύμβουλοι από ψηφοφορία για ορισμό του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ λόγω έλλειψης, όπως υποστηρίχθηκε νομιμότητας των αποφάσεων, δέχθηκε την απειλή του ξυλοδαρμού του.
«Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία, να το ξέρεις αυτό. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι», είπε ο δήμαρχος Βόλου στον δημοτικό σύμβουλο.
Σχετικά Νέα
Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τechno 293 και 293 plus
Μετά την Ερμιόνη Γκίκα, η οποία το Μεγάλο Σάββατο (19/4) ανέβηκε στο πιο ψηλό.
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..