

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει ότι σήμερα θα παρουσιάσει στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έφτιαξε εγκληματική οργάνωση με παράγοντες του υπουργείου.
Σε ανάρτηση του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι: «Σήμερα στη Βουλή μετά τις 11:30 θα αποκαλύψω συγκλονιστικά στοιχεία πως ο ολετήρας έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση. Είναι μόνο η αρχή που θα καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας».
Σήμερα στη Βουλή μετά τις 11:30 θα αποκαλύψω με συγκλονιστικά στοιχεία πως ο ολετήρας έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση. Είναι μόνο η αρχή που θα καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας.
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 19 Απριλίου 2019
Σχετικά Νέα
Συλλυπητήρια Κ. Μητσοτάκη για το θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
“Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι.
ΣΥΡΙΖΑ: Η επέτειος της 21ης Απριλίου αποτελεί υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης
«Η θλιβερή επέτειος της 21η Απριλίου αποτελεί πάντα υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης και υπεράσπισης.
ΚΚΕ: Οι πρωταγωνιστές της δικτατορίας των συνταγματαρχών ήταν πρόσωπα που υπηρέτησαν τους μηχανισμούς του αστικού κράτους
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τη “μαύρη” επέτειο από την επιβολή της δικτατορίας.
Ν. Ανδρουλάκης για την 21η Απριλίου: Η συλλογική μνήμη άγρυπνος φρουρός των δημοκρατικών θεσμών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
«Το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω,.