

Ενέσεις με μη εγκεκριμένα σκευάσματα μπότοξ και υαλουρονικά, χρησιμοποιούσαν δερματολόγοι και κέντρα αισθητικής, οι οποίοι βρίσκονταν στο πελατολόγιο 54χρονης που τα εισήγαγε παράνομα από την Τουρκία και την Πολωνία.
Οι Αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν το δίκτυο που τους τα διοχέτευε, έπειτα από τις καταγγελίες γυναικών που μετά από ενέσιμες θεραπείες παραμορφώθηκαν.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι πελάτες της γνώριζαν πως αγοράζουν μη εγκεκριμένα σκευάσματα που μπορεί να είναι επικίνδυνα, καθώς οι συναλλαγές γίνονταν χωρίς κανένα παραστατικό.
Σε έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας σε αποθήκη που διατηρούσε στο Χαλάνδρι κατασχέθηκαν 226 φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά σκευάσματα botox και υαλουρονικού οξέος, 160 συσκευασίες μασκών αισθητικής, 3.910 ευρώ και πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων.
Σχετικά Νέα
Τρόμος στην Χαλκίδα: Πατέρας απείλησε την κόρη του με καραμπίνα
Σοβαρό επεισόδιο με δράστη έναν πατέρα και θύμα την κόρη του σημειώθηκε το βράδυ.
Η φρεγάτα «Κίμων» βγήκε στην ανοιχτή θάλασσα – Δείτε βίντεο
Τις πρώτες θαλάσσιες δοκιμές της ξεκίνησε την Τετάρτη 21 Μαϊου η ελληνική φρεγάτα Κίμων στο Λοριάν.
Euroleague – Final 4: Απαγορεύτηκε η είσοδος στην Etihad Arena σε Έλληνες οπαδούς επειδή φορούσαν κελεμπίες
Μία… απερισκεψία στοίχισε σε Έλληνες φιλάθλους την είσοδό τους στην “Etihad Arena” του Άμπου.
Χανιά: Τροχαίο με παράσυρση 7χρονης σε χωριό του Αποκόρωνα
Παράσυρση ενός 7χρονου κοριτσιού σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/5) στο Νιο Χωριό Αποκορώνου.