

Απάντηση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη εξέδωσε μέσω ανακοίνωσης το υπουργείο Τουρισμού, αναφέροντας τα εξής:
“Η κυβέρνηση εφαρμόζει μια εθνική στρατηγική για τον τουρισμό και εργάζεται σκληρά για την ολική επαναφορά του. Το 2021 το τουριστικό προϊόν έφερε 10,5 δισ. έσοδα στην ελληνική οικονομία. Το 2022, οι συμφωνίες που κάνει το υπουργείο Τουρισμού αλλά και οι εκτιμήσεις των παραγόντων της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, φέρνουν αισιόδοξα μηνύματα πως η Ελλάδα θα κάνει πρωταθλητισμό.
Με άξονες της στρατηγικής της, την Ασφάλεια, την Αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, τη Βιωσιμότητα, την Επέκταση της τουριστικής περιόδου. Με στόχο την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των Ελλήνων και των Ελληνίδων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη στήριξη όλων όσοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με το τουριστικό προϊόν.
Ο Τουρισμός τελικά επιστρέφει το μέρισμα της επιτυχίας στη μέση ελληνική οικογένεια. Και όπως κάθε εθνική στρατηγική, απαιτεί την συμπόρευση όλων των δυνάμεων. Έτσι, αναμένουμε από τον κ. Ανδρουλάκη τις εποικοδομητικές του προτάσεις για τον τουρισμό, τις οποίες ακόμα δεν έχουμε δει. Και να τις καταθέσει εγκαίρως, καθώς η τουριστική σεζόν, φέτος, θα ξεκινήσει νωρίτερα από ποτέ”.
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Στο συνέδριο του ΕΛΚ ο Κυρ. Μητσοτάκης – Οι ευρωπαϊκές προκλήσεις στο επίκεντρο του συνεδρίου
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος σήμερα Τρίτη.
Τέμπη: Εν αναμονή αποφάσεων για Προανακριτική Επιτροπή – Στη Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη, από Τετάρτη στη διάθεση των βουλευτών
Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο δικογραφία του εφέτη ανακριτή Λάρισας Σωτήρη Μπακαΐμη.
Β. Σπανάκης: «Ο νέος Κώδικας της Αυτοδιοίκησης είναι ο νέος, σύγχρονος δρόμος των Δήμων και των Περιφερειών»
Στην στρατηγική σημασία και τα ευεργετήματα του νέου Ενιαίου Κώδικα Αυτοδιοίκησης αναφέρθηκε ο Υφυπουργός.
Σύσκεψη στο ΥΠΕΝ για το μπλακάουτ στην Ιβηρική χερσόνησο
Σύσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα με αφορμή το μπλοκ άουτ στην Ιβηρική χερσόνησο – τα αίτια.