Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για Πόθεν Έσχες

Με νέο ερώτημα απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, το οποίο σε ανακοίνωσή του ανέφερε νωρίτερα πως “ο Αλ. Τσίπρας αδυνατώντας να αντιμετωπίσει πολιτικά τον Μητσοτάκη, καταφεύγει σε ψέμα και λάσπη” σχετικά με το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού αλλά και επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν “είναι αληθής ή όχι η υπογραφή της συζύγου του στα επίσημα έγγραφα από τις γαλλικές αρμόδιες Αρχές;”, υποστηρίζοντας ότι τα επίσημα αυτά έγγραφα “επιβεβαιώνουν πως δηλώνει ψευδές πόθεν έσχες και κρύβει γαλλική εταιρία από το 2016”.

“Αν τα έγγραφα είναι πλαστά να προσφύγει δικαστικά άμεσα εναντίον των Αρχών που τα συνέταξαν”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως “αν είναι αληθή, τότε απλά συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα και να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα”.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: “Για πόσο όμως θα λέει ψέματα στους Έλληνες φορολογούμενους για να κρύψει την παρανομία του; Και τέλος, μετά τα οργισμένα τηλεφωνήματα στα κανάλια για να εξαφανίσουν την παρανομία του αναρωτιόμαστε, πόσο πιο χαμηλά θα πέσει;”

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα