Αντώνης Ρέμος: Στο μικροσκόπιο 6 εμβάσματα 1,8 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στον λογαριασμό του – Τι δείχνει το πόρισμα της Αρχής

Στοιχεία από το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που ερευνά τον Αντώνη Ρέμο, είδαν το φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται, ο δημοφιλής τραγουδιστής ερευνάται για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, στο πόρισμα των περίπου 20 σελίδων αναφέρονται έξι εμβάσματα, τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο της αρμόδιας Αρχής, και τα οποία έχουν μπει στον προσωπικό λογαριασμό του Αντώνη Ρέμου.

Το ποσό, που αφορά στην περίοδο από 19/4/22 έως 22/6/2022. ανέρχεται συνολικά στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ και ελέγχεται για ποιον λόγο μπήκαν αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό του γνωστού καλλιτέχνη.

Κατά τις ίδιες πηγές, η έρευνα συνεχίζεται ενώ ο φάκελος έχει πάει στον οικονομικό εισαγγελέα.

Διαψεύδει τα περί φοροδιαφυγής ο Ρέμος
Ο ίδιος πάντως ο Αντώνης Ρέμος, είτε με ανακοινώσεις των δικηγόρων του, είτε με βίντεο που ανήρτησε στα social media του αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δηλώνει ότι δεν έχει φοροδιαφύγει ποτέ.

Στο επίμαχο βίντεο, ο τραγουδιστής λέει πως δεν φοβάται και δεν έχει να κρύψει τίποτα ενώ καλεί τον κόσμο να πάει στις συναυλίες του, καθώς αυτές θα συνεχιστούν.

“Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση” ανέφερε αρχικά στα stories που έκανε στο Instagram.

“Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…” πρόσθεσε ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και “όλες οι υπόλοιπες που έρχονται”.

“Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Από κει και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ. Συνεχίζουμε και σας περιμένω στις συναυλίες να τα πούμε από κοντά” κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Υπενθυμίζεται ότι η περιουσία του Αντώνη Ρέμου έχει δεσμευτεί από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα