

«Το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού ίσως είναι ακόμα μεγαλύτερο», προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε και πως ο «κορονοϊός είναι ακόμη μαζί μας».
Μιλώντας στον ANT1, o επίκουρος καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών δήλωσε ότι «υπάρχουν κάποιοι σπινθήρες ανά την επικράτεια, τους οποίους πρέπει να κατασβέσουμε».
Όπως είπε, «αυτό το μήνυμα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλη την κοινωνία, καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας ίσως θα είναι ακόμη μεγαλύτερο».
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος επισήμανε ότι το ενδεχόμενο δεύτερου κύματος κορωνοϊού είναι υπαρκτό, ωστόσο, εμφανίστηκε αισιόδοξος. «Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να αποφύγουμε τα χειρότερα…».
Αναφορικά με τα εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ δήλωσε ότι «οι έλεγχοι γίνονται με έναν αλγόριθμο, δεν γίνονται τυχαία.. Ελέγχονται περισσότερο οι ταξιδιώτες που αποτελούν υψηλής πιθανότητας κρούσματα.. Οι υπόλοιποι είναι χαμηλής πιθανότητας, όχι μηδενικής..».
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.