

Την έντονη διαμαρτυρία της Άγκυρας για τη χθεσινή εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο υπαλλήλου του τουρκικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Αντιδράσαμε σε αυτό το σοβαρό συμβάν τόσο στον Έλληνα Πρέσβη στην Άγκυρα μέσω του υπουργείου μας, καθώς και στις ελληνικές αρχές στην Αθήνα δια μέσου της πρεσβείας μας, και επιδόθηκαν τα απαραίτητα προφορικά και γραπτά διαβήματα», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, επισημαίνει ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις κατά του διπλωματικού της προσωπικού και των περιουσιών τους στην Ελλάδα και ζητούν από τις ελληνικές αρχές να λάβουν όλα τα μέτρα για την προστασία του προσωπικού και να διασφαλίσουν ότι οι δράστες της επίθεσης θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.