

Αίρεται η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τη χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας) έως την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον Ανατολικό Παράδρομο του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ στη χ/θ 289+042 (Κόμβος Αλμυρού) έως τη χ/θ 286+513 (Ημικόμβος ΒΙΠΕ Αλμυρού).
Παράλληλα, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας από το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας), έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
Επιπροσθέτως, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, αίρεται μερικώς η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε-65, από 31,900 Χ/Θ μέχρι 60,900 Χ/Θ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται από τον Α/Κ Ανάβρας, μέσω Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Κέδρου – Ανάβρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, για την πόλη της Καρδίτσας.
Σχετικά Νέα
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.
ΕΣΥ: Αυτές είναι 10 παρεμβάσεις που γίνονται προς όφελος του πολίτη
Τις 10 παρεμβάσεις που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών.